‘Oud Rhenen’ in een nieuw jasje

Op 9 maart 2018 was het zover: ons vernieuwde tijdschrift werd gepresenteerd. Unaniem lof voor de redactie: het is een prachtig, kleurrijk en interessant tijdschrift geworden. Een aanwinst voor de HVOR en het smaakt naar meer! Weet u een verhaal – of kent u iemand met een verhaal – dat past in de rijke cultuurhistorie van Rhenen? Neem contact met de redactie op via info@oudrhenen.nl. Zo schrijven we verder aan een volgend hoofdstuk van de, toch al zo rijke, geschiedenis van Rhenen!

Omslag OudRhenen (GratisProefnummer) Jaargang 37-nr1-febr 2018 proef 19 febr 18


Op 29 juni 2017 is een informatieve avond geweest waarop de redactie haar nieuwe plan-van-aanpak betreffende het tijdschrift van de HVOR, ‘Oud Rhenen’, heeft gepresenteerd. Nadere info volgt.

Met ingang van eind januari 2018 verschijnt de eerste, vernieuwde uitgave van ‘Oud Rhenen’ en deze zal huis-aan-huis worden verspreid, door de SPOR. Leden van de HVOR krijgen het eerste exemplaar ook ‘op adres’, dus dubbel. HVOR leden zullen de hierna volgende ‘Oud Rhenen’ in hun brievenbus blijven ontvangen, zoals ze gewend zijn. Geïnteresseerden kunnen dit tijdschrift voortaan (in 2018) ‘los’ kopen bij nog nader te noemen verkooppunten.

Vooruitlopend op het verspreiden van het eerste exemplaar, eind januari 2018, is er op de HOME pagina een ‘knop’ geplaatst waarmee belangstellenden direct naar de pagina worden geleid om lid van de HVOR te worden!