Filmverslag van bezoek aan Cunera Vloerbedekkingen BV.

De leden van de sociëteit maken regelmatig een uitstapje naar interessante plaatsen in onze regio. Vorig jaar werd zo een bezoek gebracht aan Cunera Vloerbedekkingen BV, vroeger geheten van Wijngaarden. Van dit bezoek werd wederom door Bartho Kobus een boeiende filmreportage gemaakt. Het gezelschap werd uiterst hartelijk ontvangen door de directie. Een terugblik op het 150 jarig bestaat van de onderneming, en de ontwikkeling van de productie van kokosmatten, tot nu handel en maatwerkproductie in het betere segment, werd geïllustreerd met een bezichtiging van de hal waarin dit betere werk in de praktijk werd gedemonstreerd. De gastheer van april 2022, Andre Toonen, werd omgekeerd op 12 september 2023, in de Sociëteit welkom geheten bij de vertoning van het filmverslag over het bezoek.

Ontvangst in 2022.

Tijdens de Societeit van 12 september, werden, zoals gebruikelijk de jarigen toegezongen. Deze keer viel aan Roef van Laar en Bartho Kubus de eer te beurt.

En na de koffiepauze werd nog een kijkje genomen in de serie Europa van Boven deze keer was Schotland in alle seizoenen het onderwerp.