Waarom lid worden van de HVOR? Lees verder …

Wilt u meer weten over de stad waarin u woont? Hoort uw hobby misschien in het volgende rijtje thuis:

Journalist: op zoek naar de ‘waarheid’ over het Historische Verleden van Rhenen en omstreken. Al interviewend boeiende verhalen over Rhenens erfgoed verzamelen en publiceren.

Schrijver: schrijven over de interessante Rhenense geschiedenis.

Detective: speuren naar sporen in een papieren verleden.

Archeoloog: speuren naar sporen in het landschap, de omgeving en de archieven uitkammend op zoek naar informatie uit het verleden.

Fotograaf/Filmer: foto’s scannen, van de juiste gegevens voorzien en opslaan. Fotograferen en filmen wat belangrijk is voor de vereniging en de werkgroepen.

Virtual Reality Designer: meebouwen aan de Virtuele Stad en het Koningshuis. Ondersteunend bij de website en sociale media, deze verder ontwikkelen en je kennis met ons delen.

Communicator: pratend met de middenstand en inwoners om hun betrokkenheid bij Rhenen en omstreken levend te houden. Wervende teksten opstellen voor collectieve mails.

Grafisch vormgever: de vormgeving van de communicatietools van de HVOR en de werkgroepen optimaliserend met behulp van ICT.

Lid promotieteam: flyerend de HVOR promoten op hoogtijdagen, zoals Koningsdag, Cuneradag en Open Monumentendag.

Als er een activiteit benoemd wordt die u aanspreekt – bel ons of neem contact met ons op via info@oudrhenen.nl. Uw nieuwsgierigheid kan heel goed bij ons gedijen! U bent bij ons van harte welkom, wij zoeken immers nieuwe leden – tot ziens! Anne HVOR PR & Communicatie.